Assassin’s Creed Valhalla

laten we samen spelen

Call of Duty: Black Ops Cold War is ontwikkeld door Raven Software en Assassin’s Creed Valhalla is game die ontwikkeld is door Ubisoft Montreal en is uitgegeven door Ubisoft. Het is een videogame met een actie-rollenspel. Van de assassin’s Creed-serie is het de tweeëntwintigste release en de twaalfde grote aflevering.
Treyarch. Op 13 november 2020 werd het spel uitgegeven.

De game

Deze game is opgebouwd uit verschillende missies genaamd “World Events” en hoofdverhaallijnen. De rol van Eivor, een Viking Raider wordt door de speler ingenomen. De mede Vikingen worden tegen de Angelsaksiche rijken geleid. Eivor kan door zowel een mannelijke als een vrouwelijke personage worden gespeeld. De mannelijke variant wordt Magnus Bruun genoemd en de vrouwelijke variant wordt Cecilie Stenspil genoemd. Er is een brede verscheidenheid aan wapens die beschikbaar is voor de speler. Om ervoor te zorgen dat elk wapen dubbel kan worden gebruikt, worden gevechten gewijzigd. Elk stuk uitrusting dat door de speler wordt verzameld is uniek. Odin Sight komt voor in de game, gerelateerd aan de Eagle Vision-monteur. Sýnin, een raaf die het gezelschapsdier is van de speler, kan worden gebruikt om gebieden te verkennen die nabijgelegen liggen.

Voor de stealth-aspecten is er meer aandacht en er is ook meer aandacht voor de strijd. Het concept van “social steath” wordt terug gekeerd. Dit betekent dat Eivor zich kan verbergen voor vijanden en hij kan ook hun kap naar beneden trekken. Verder kan hij glijden in bepaalde menigten en ze op die manier gebruiken als dekking. Ook kan Eivor de bewakers afleiden door hun raaf te gebruiken en is er toegang voor het krijgen van een verborgen mes. Met dit mes kan er vrijwel onmiddellijk een moord gepleegd worden. De belangrijkste bazen van het spel kunnen allemaal vermoord worden door een enkele aanval, maar dit kan ook via een hele hoop andere routes.
Danger Close, dit is een dubbele granaatuitrusting

Perk Greed, deze staat twee perks toe
Lawbreaker, deze staat het mixen en matchen van elk wapen toe
Gunfighter, deze. Maakt maximaal acht wapenbijlagen mogelijk

Valhalla 

Valhalla is opgebouwd uit een duidelijke structuur van missies van het hoofdverhaal en een paar zijmissies. De belangrijkste verhaallijn is afkomstig uit de Assissin’s Creed-games van vroeger, maar Valhalla zorgt er ook voor dat de speler vaak wordt teruggekeerd naar eerder bezochte gebieden. Dit doen ze omdat Vikingen door verkenning of door contacten informatie over nieuwe gebieden in Engeland verkregen. Er is niet in elke missie een gewelddadig doeleind. Sommige missies kunnen ook worden opgelost op een diplomatieke manier.

MEER ARTIKELEN

Spider-Man: Miles Morales

Call of Duty: Black Ops Cold War

FIFA 21

RECENTR BERICHTEN