Spider-Man: Miles Morales

laten we samen spelen

Miles Morales is in 2020 ontwikkeld en is een actie-avonturenspel. Het is door Insomniac Games ontwikkeld en het is door Sony Interactive Entertainment uitgegeven, voor de Playstation 4 en de Playstation 5. In juni 2020 werd de game aangekondigd tijdens het Playstation 5-onthullingssysteem voor de Playstation 4. Voor de Playstation 5 kwam de lanceringstitel uit in november 2020. De game heeft positieve recensies mogen krijgen van de critici.

De game 

De game komt grotendeels over met zijn voorganger. Gelijk in het begin kan Miles Morales webben slingeren, vijanden aanvallen en hij kan over muren rennen en kruipen. Hij krijgt extra vaardigheden op belangrijke punten van de verhaallijn. Zo krijgt hij de mogelijkheid om met bio-elektriciteit en elektronica zijn vijanden uit te schakelen, wat ook wel “Venom Blast” wordt genoemd. Ook krijgt hij “Camouflage” wat inhoudt dat hij tijdelijk onzichtbaar kan zijn. Verder krijgt hij ook het “Mega Venom Blast” wat betekent dat hij het vermogen heeft om meerdere vijanden uit te schakelen met een hele grote explosie van bio-elektriciteit. Er worden ook andere bewegingen ontgrendeld tijdens het spel, zoals de Venom Jump en de Venom Dash. Deze kunnen ook worden ontgrendeld via een vaardighedenboom. Tot zijn eigen unieke gadgets heeft Miles ook toegang. Zo heeft hij toegang tot een apparaat dat hem kan helpen in de strijd door holografische jagers op te roepen en hij kan externe mijnen vastmaken aan elektrische panelen of vijanden.

Personages

Er zijn verschillende nieuwe en terugkerende personages in de game. Voorbeelden van terugkerende personages zijn Rhino, de superschurk, Kingpin, de gevangengenomen misdaadheer en J.Johan Jameson, de anti-Spider-Man-podcaster. Deze personages verschijnen in een flashback. Er is ook een personage die verschijnt in de mid-credits, namelijk Norman Osborn.

Een voorbeeld van een nieuwe personage is Ganke Lee, wie de beste vriend is van Miles van Brooklyn Visions Academy. Een ander voorbeeld van een nieuwe personage is Aaron Davis, de technische ondersteuning van Spider-Man. Ook komt de oom van Miles er voor het eerst in voor, onder de naam Prowler. Hij staat bekend als een huurling. Nog een nieuwe personage is Danika Hart, zij is een tiener die een podcast presenteert die pro-Spider-Man is. Deze podcast staat bekend als “The Danikast’. Dit botst vaak met Simon Krieger, wie het hoofd is van de R&D-afdeling van Roxxon. Als laatste komt nog een jeugdvriendin van Miles voor het eerst in het spel voor, Phin Mason. Zij wil de door van haar broer Rick wreken.

MEER ARTIKELEN

Call of Duty: Black Ops Cold War

Assassin’s Creed Valhalla

FIFA 21

RECENTR BERICHTEN